Klinikken

Klinikken

Velkommen til Bagsværd Tandlægeklinik

Der har ligget tandlægeklinik på Bagsværd Torv siden 1953. I 2017 valgte vi at flytte klinikken til Bindeledet 13 for at kunne tilbyde bedre rammer for vores patienter og personale. Klinikken er derfor helt moderniseret så dit tandlægebesøg opfylder dine krav til service og faglighed. Samtidig opfylder den de krav Sundhedstyrelsen har til indretning af tandlægeklinikker. Vi benytter digitale journaler som opfylder Sundhedsstyrelsens krav til journalføring. Derudover benytter vi digital røntgen, anvender intra-oralt kamera og tager kliniske fotos.

Digital røntgen: I forhold til det almindelige røntgensystem, udsender det digitale røntgensystem ikke nær så meget stråling. Samtidig kan vi fremkalde billedet med det samme og du kan selv følge med på skærmen. Det intra-orale kamera fungerer som et almindeligt kamera, men kan tage billeder direkte i munden. Det er med til at forbedre dokumenteringen af din tandstatus og giver dig bedre mulighed for med egne øjne at se dit behandlingsbehov når det er nødvendigt.

Kliniske foto indgår som en del af journalføringen af den enkelte patients tandsundhed så et helheds billede kan opnås og dokumenteres.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Bindeledet 13.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.